Sisu Tudor condamnat la 4 ani de inchisoare

Standard

Sisu Tudor (ex ‘La Familia’) a fost condamnat la patru ani de inchisoare pentru consum si detinere de droguri.

Din aceasta sentinta, rapperul va avea de executat efectiv putin peste un an de detentie. Asa a decis instanta suprema joi, 6 octombrie.

Potrivit deciziei de condamnare, Tudor Sisu a primit patru ani de inchisoare, din care va avea de executat 32 de luni (doua treimi) datorita bunei purtari. Din cele 32 de luni i se va scadea perioada in care a stat in detentie, respectiv aproximativ un an si jumatate, a explicat, pentru Mediafax, avocatul Mihnea Stoica.

In 25 septembrie 2009, Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Ploiesti anunta inceperea urmaririi penale fata de Tudor Sisu pentru cultivarea, producerea, fabricarea, cumpararea sau detinerea de droguri de mare risc pentru consum propriu.

Tudor Sisu a mai fost la inchisoare pentru trafic si detinere de droguri de mare risc. Rapperul a fost arestat in octombrie 2003, dupa ce Politia a facut o perchezitie in apartamentul sau. El a fost eliberat in octombrie 2005, iar in mai anul urmator a fost din nou arestat.

Sursa foto: bestshare.ro

Citeste si Sisu Tudor – Interfete .

Advertisements

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s