Anda Adam canta intr-un balon

Standard

Cand vine vorba despre Anda Adam, ar trebui sa ne asteptam la surprize atunci cand concepe show-urile sale. Cantareata are pregatita pentru aceasta toamna o noua intrare in scena, demna de aparitiile artistilor de peste Ocean.

Acolo unde scena este indeajuns de generoasa, Anda isi va face aparitia intr-un balon imens, cumparat din Statele Unite ale Americii cu 500 de dolari, de doi metri diametru in care va canta primele versuri ale hit-ului “Feel”.

Desi la prima vedere, fanii ar putea fi ingrijorati ca nu va putea respira in acel balon, doua orificii discrete ii vor oferi artistei oxigenul necesar pentru a canta live.

Aparitia in balon este, cu siguranta, una din cele mai inedite urcari pe scena ale unui artist roman. De altfel, unul dintre producatorii muzicali de la Londra, cu care Anda a avut ocazia sa se intalneasca, s-a declarat incantat de gaselnita artistei noastre si s-a aratat interesat sa o invite sa puna in scena acest moment intr-unul din marile cluburi din capitala Marii Britanii.

Sursa foto: Libertatea .

Advertisements

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s