Justin Bieber si-a dat intalnire cu o fana isterica

Standard

Justin Bieber vrea sa demonstreze ca isi iubeste fanele, tocmai de aceea cantaretul s-a gandit sa ii faca o surpriza de proportii uneia dintre fanele sale si i-a dat intalnire in culisele unui concert.

Fana lui Bieber a reusit sa-si vada idolul fata in fata, chiar in spatele scenei, in Mexic, acolo unde acesta a sustinut un concert weekendul trecut.

Infocata admiratoare nu a fost aleasa la intamplare. In urma cu mai mult timp, dupa ce s-a anuntat ca show-ul din Mexic este sold out, fata s-a trantit pe jos si a inceput sa planga isteric.

Cu ajutorul fanilor sai de pe internet, Justin Bieber a gasit-o pe fata si a invitat-o in culise pentru o intalnire privata.

Tocmai ce am intanit o fana foarte speciala. Va multumesc tuturor pentru ajutor! Visati mult si nu spuneti niciodata ‘Niciodata’. Ea a spus ‘Lucrurile de genul asta nu li se intampla unor oameni care mine’… Ei bine, se intampla“, a scris Bieber pe Twitter.

Citeste si Cartea Recordurilor 2012 cu Justin Bieber si Lady Gaga sau Justin Bieber ar vrea sa se casatoreasca la 25 de ani .

Advertisements

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s