Mihai Ristea – Sexy Eyes [video]

Standard

Mihai Ristea, noul venit in echipa HaHaHa Production isi lanseaza primul sau videoclip, “Sexy Eyes“.

Dupa ce a produs hituri precum “Something New” (Andra) sau “Love On You” (Anda Adam), Mihai Ristea incepe sa se ocupe si de sine.

Mi-am dorit de mult timp acest proiect. Sexy Eyes ma reprezinta. Piesa pastreza aerul iubirilor nebunesti care te fac sa te redescoperi si pe care nu le uiti usor, iar videoclipul subliniaza foarte bine acest lucru. M-am simtit foarte bine la filmari si o sa vedeti ca sunt un norocos“, a declarat Mihai Ristea.

Piesa “Sexy Eyes” este produsa in studiourile HaHaHa Production si se evidentiaza printr-un sound acustic care lasa loc influentelor dance. Acest single este prezentat in parteneriat cu Red Clover Media.

Videoclipul inspira nonconformism si prezinta o poveste bazata pe jocuri aparent inocente, dar foarte senzuale. Look-ul retro al protagonistilor dar si soundul te duc cu gandul la spontaneitatea momentelor in care vrei sa fugi, sa uiti de tot, sa traiesti clipa.

Pielea bronzata, hainele care zboara rapid, drumul pustiu, nuantele solare ale videoclipului, toate inspira libertate si tinerete.

Citeste si Proiectul Emrah Is feat Aimi au semnat un contract cu Cat Music .

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s