Proiectul Emrah Is feat Aimi au semnat un contract cu Cat Music [video]

Standard

Cunoscuti dupa ce au lansat impreuna single-ul “Deep Inside”, DJ-ul de origine turca Emrah si Aimi au reusit sa semneze un contract cu cei de la Cat Music.

Piesa produsa de Gino Manzotti este un mix dance cu influente trance, are un sound aparte si toate atuurile de a deveni hit atat in Romania cat si in afara granitelor.

Emrah Is si Aimi nu se afla la prima colaborare dat fiind faptul ca acestia au mai lansat in noiembrie 2010 single-ul intitulat “I Love Istambul“, care s-a bucurat de un succes rasunator in tara natala a DJ-ului, Turcia.

Prin stilul sau unic de a mixa, Emrah Is a reusit sa cucereasca publicul din intreaga lume. Pe langa faptul ca este un renumit DJ din Turcia, din palmaresul sau fac parte opening act-urile pentru concertele unor DJ renumiti precum Bob Sinclar, Yves Larock , Martin Solveig, David Guetta si Tiesto .

Aimi a aparut in industria muzicala romaneasca in 2010. Artista a lansat mai multe single-uri in varianta solo dar a bifat si colaborari cu nume cunoscute, printre care LLP, Sak Noel si este deja la al doilea feat-uring cu Emrah Is.

Emrah Is si Aimi au sustinut impreuna concerte in Turcia, Austria si Cipru, iar in luna noiembrie incep un turneu de promovare a piesei “Deep Inside” in opt dintre cele mai importante orase din Turcia.

One response »

  1. Pingback: Mihai Ristea – Sexy Eyes [video] « despre Vedete .com – Vedete, Stiri Mondene, Showbiz, Muzica, Cancanuri si Interviuri

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s