Prima poza publica cu Michael Jackson mort

Standard

Pe 27 septembrie procesul in care doctorul Conrad Murray este acuzat de moartea pop-starului a inceput din nou.

Procurorii care il acuza pe Murray de moartea Regelui Pop au dezvaluit in premiera o imagine cu trupul neinsufletit al artistului pozitionata in paralel cu o poza facuta de Michael cu doar o zi inainte sa-si piarda viata:

“Ce s-a intamplat intre 24 iunie 2009 cand Michael Jackson dansa la Staples Center si 25 iunie 2009, 12 ore mai tarziu, cand a fost gasit mort in urma unei intoxicatii cu Probofol?”, a intrebat avocatul acuzarii David Walgren in timp ce imaginile socante puteau fi vazute de toti cei prezenti la proces.

O alta dovada inaintata de acuzatori este o inregistrare audio realizata de Conrad Murray pe telefonul personal in data de 10 mai 2009, in care se poate auzi vocea tulburata de medicamente a lui Michael Jackson:

“Trebuie sa fim fenomenali. Cand oamenii vor pleca de la spectacol, de la show-urile mele, vreau sa spuna ‘nu am vazut asa ceva in toata viata mea. Este incredibil. Este cel mai mare artist din lume’. Apoi iau banii, un milion de copii, fac un spital de copii, cel mai mare din lume, Spitalul de Copii Michael Jackson“, spune regele pop in intregistrare.

Advertisements

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s