Sting crede ca nu este un tata bun

Standard

Cantaretul Sting a declarat recent ca ia foarte in serios misiunea de tata, dar, cu toate acestea, nu este convinsa ca se descurca prea bine.

Rockerul de 59 de ani, care are sase copii, rezultati din cele doua mariaje ale sale, a declarat ca angajamentele sale profesionale l-au tinut cam departe de familie. Desi a incercat sa le fie mereu alaturi cand au avut nevoie de ceva, Sting recunoaste ca abia acum, cand au crescut, a reusit sa aiba o comunicare mai buna cu ei.

Nu as spune ca nu sunt un tata bun. Stii, sunt mai degraba un muzician calator, decat un tata. Dar imi iau treaba asta in serios si, de cate ori au nevoie de cineva cu care sa vorbeasca sau un umar pe care asa planga, sunt acolo pentru ei.” Solistul a mai declarat: “Este greu sa stai intr-un singur loc, dar imi place faptul ca am o familie undeva, acasa. Fara asta, as innebuni. Sa te stabilesti, este, totusi o disciplina.

Sursa foto: Musichat

One response »

  1. Pingback: Sting asteapta nerabdator sa implineasca 60 de ani « despre Vedete .com – Vedete, Stiri Mondene, Showbiz, Muzica, Cancanuri si Interviuri

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s