Monica, ex – Columbeanu insarcinata cu omul de afaceri chinez

Standard

 

In afara de zvonul ca Monica Gabor s-a casatorit cu chinezul Lhamo, se pare ca ea este si insarcinata cu acesta. Sora sa, Ramona Gabor, a confirmat sarcina.

Monica s-ar putea sa aiba o sarcina cu probleme. Un apropiat al Monicai Gabor a declarat pentru ziarul Libertatea ca medicamentul utilizat de aceasta pentru tratarea acneei, Roaccutane, ar putea da complicatii grave sarcinii, precum un avort spontan, nastere prematura si malformatii congenitale ale fatului:

“I s-a spus ca ar trebui sa nu mai ia acest medicament in perioada fertila, pentru ca risca sa aiba probleme cu sarcina, poate avorta sau fatul ar putea avea malformatii. Nu stiu daca Monica e sau nu insarcinata, eu am aflat din presa ca ar fi in luna a cincea. Stiu insa ca in martie era inca sub tratament. Acum suntem in septembrie, asta inseamna ca a ramas gravida prin aprilie”, sustine sursa.

Mai mult decat atat, aceasta si-ar fi schimbat adresele de e-mail, folosind noul sau nume, de aici si zvonurile casatoriei secrete dintre cei doi.

Advertisements

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s