Hackerii anunta ca au poze compromitatoare cu Justin Timberlake si Mila Kunis

Standard

Hackerii par sa starneasca o adevarata revolutie a pozelor cu vedete in ipostaze intime. Dupa recentele imagini cu Scarlett Johansson goala este randul unor noi victime. Faimosul blogger Perez Hilton a primit de curand un mail in care autorul afirma ca are poze compromitatoare cu Justin Timberlake si Mila Kunis si ca este dispus sa i le trimita.

Am trei poze cu Justin Timberlake trimise (actritei) Mila Kunis. In una dintre poze el are chilotii roz ai Milei Kunis pe cap“, se specifica in mail. Conform declaratiilor lui Perez, hacker-ul ar avea si cateva schimburi de mesaje dintre cei doi si informatii suplimentare despre relatia incheiata anul acesta dintre Mila si Macaulay Culkin.

Era de asteptat ca un film precum “Friends with Benefits” sa genereze tot felul de intrigi pe seama unei posibile relatii si dincolo de platourile de filmare dintre Justin Timberlake si Mila Kunis, insa zvonurile sunt urmate si de contra-zvonturi. Daca in luna martie Justin anunta cu regret ca s-a despartit de cea mai importanta persoana din viata lui, Jessica Biel, in luna august cei doi au fost vazuti petrecand din nou timpul liber impreuna.

Advertisements

One response »

  1. Pingback: Lil Wayne si Nicki Minaj intr-un filmulet xXx? « despre Vedete .com – Vedete, Stiri Mondene, Showbiz, Muzica, Cancanuri si Interviuri

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s