Ramona Gabor a avut o aventura de-o vara cu Chavdar Alexandrov

Standard

Chavdar Alexandrov, omul de afaceri bulgar alaturi de care a fost surprinsa Ramona Gabor la Cannes, a discutat despre aventura cu romanca. El a catalogat-o pe Ramona Gabor ca pe “o aventura de-o vara”.

Iubitul sau, Gabi Badalau i-a dat papucii, dupa ce a aflat ca l-a inselat cu bulgarul. Cu toate acestea, Ramona Gabor nu prezinta interes pentru Chavdar Alexandrov. Alexandrov a declarat pentru emisiunea “Acces Direct” ca Ramona a oferit fotografiile presei pentru bani si pentru publicitate.

Miliardarul bulgar a dezvaluit ca a cunoscut-o pe Ramona Gabor la Cannes, intr-un restaurant. El a invitat-o pe ea si pe prietenele sale pe iahtul personal.

Fete frumoase, am baut sampanie, m-am simtit bine… Dar sa va spun ceva, nu am facut orgii, nu am facut acele lucruri pe iaht sau in alta parte. Nu ma intrebati daca m-am culcat cu ea, nu ma intrebati lucrurile astea, pentru ca nu vreau sa apar in ziare. Ea vrea sa apara, eu m-am distrat, m-am simtit bine, dar nu vreau sa apar“, a marturisit acesta.

Ramona a fost o aventura de o vara si, in mod nornal, aventurile de o vara raman de-o vara“, a mai spus Chavdar Alexandrov.

Advertisements

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s