Cartea Recordurilor 2012 cu Justin Bieber si Lady Gaga

Standard

 

 

Justin Bieber si Lady Gaga au intrat recent in Cartea Recordurilor. Willow Smith va aparea si ea in editia din 2012.

Lady Gaga va figura în ediția din 2012 a Cărții Recordurilor pentru faptul că a reușit să adune cei mai mulți ”urmăritori” pe platforma de micro-blogging Twitter: 11.259.372 (cifră corespunzătoare zilei de 29 iunie – în prezent are peste 13 milioane de “urmăritori”).

La rândul său, Justin Bieber a devenit recordman mondial la categoria “Cel mai vizionat videoclip de orice fel pe internet”, mulțumită celor 463.820.304 de milioane de vizualizări (16 februarie) strânse de clipul piesei “Baby”. Între timp, videoclipul a depășit pragul de 600 de milioane de vizualizări.

J.K. Rowling va apărea în Cartea Recordurilor drept prima persoană care a devenit miliardară în dolari din scris, în condițiile în care cărțile ei s-au vândut în peste 400 de milioane de exemplare în toată lumea.

Willow Smith, fetița cuplului Will și Jada Pinkett Smith, a fost răsplătită de Cartea Recordurilor “Guinness” pentru că a intrat în Top 20-ul american la vârsta de numai 10 ani, cu piesa “Whip My Hair”.

Advertisements

2 responses »

  1. Pingback: Lady Gaga – Lady Is A Tramp [audio] « despre Vedete .com – Vedete, Stiri Mondene, Showbiz, Muzica, Cancanuri si Interviuri

  2. Pingback: Justin Bieber si-a dat intalnire cu o fana isterica « despre Vedete .com – Vedete, Stiri Mondene, Showbiz, Muzica, Cancanuri si Interviuri

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s