Liviu Hodor feat. Mona – Sweet Love [video]

Standard

Unde te poti bucura mai mult de o poveste de dragoste daca nu intr-o locatie exotica, pe o plaja pustie?

De aceeasi parere sunt si Liviu Hodor & Mona care interpreteaza rolul unui cuplu de indragostiti in videoclipul celui mai nou single, “Sweet Love”.

Liviu si Mona s-au bucurat de peisajul minunat al Greciei timp de trei zile, cat au durat filmarile. Florin Botea, regizorul clipului, a supravegheat indeaproape si a imortalizat plimbarile celor doi pe malul marii, aventurile cu barca, balaceala in mare si distractia din club.

Am filmat in jurul insulei Zakynthos si ne-am simtit ca in vacanta. Peisajele de acolo sunt de-a dreptul minunate. Ne-am distrat copios, mai ales ca am avut de interpretat rolul unor indragostiti, iar la secventele unde trebuia sa ne mangaiem ne bufnea rasul pe toti din echipa.” povesteste Liviu Hodor.

Piesa “Sweet Love” a fost lansata de Liviu Hodor si Mona la inceputul acestei veri. Vocea senzuala a Monei si sound-ul catchy, avand la baza acordeonul – amprenta folosita de Liviu inca de la debut, au facut ca “Sweet Love” sa fie una dintre cele mai ascultate piese a verii.

Advertisements

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s