QUB – I love my tunes [video]

Standard

La o saptamana de la aparitia single-ului de debut, trupa QUB (Quite Uncommon Beats) lanseaza videoclipul piesei “I like my tunes“. Acesta se incadreaza perfect in stilul si sound-ul original al piesei, avand la baza o structura neconventionala.

Videoclipul QUB s-a filmat pe parcursul a trei zile, in trei locatii: zona Tineretului, zona Pipera si studiourile Tempesta. De productia clipului “I like my tunes” s-a ocupat echipa CevaDeVis, iar regia este semnata de Bimus.

A fost primul clip in care am fost protagonisti, dar am lucrat cu o echipa traznita, cu multe idei si ne-am simtit foarte bine. Prima zi de filmare ne-a cam dat batai de cap pentru ca a fost declarata cea mai calduroasa zi a anului si am filmat exterioare. Asadar nu avea cum sa nu iasa un clip incendiar“, povesteste Shatyr.

Proiectul QUB a luat nastere in 2011 si reprezinta o fuziune intre trei artisti (vezi foto) ce au la baza genuri muzicale diferite: soul, rock si rap. Single-ul “I like my tunes” este lansat de o echipa cu o experinta muzicala bogata, mai ales pe partea de compozitie si productie. Rugz, Danni Ionesco si Shatyr sunt membrii proiectul QUB.

Advertisements

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s