Top 5: Cele mai sexy vedete minione

Standard


Desi dimensiunile lor nu sunt neaparat aproapiate de standardele Hollywood, aceste vedete au reusit sa suceasca mintile barbatilor de peste tot din lume si au dat lovitura in showbiz!

1. Eva Longoria
Nevasta disperata e o latina sexy de numai 1, 57 m! Important este ca are fund, are talie, are sani si este considerata una din cele mai sexy femei din lume.

2. Shakira
Her hips don’t lie! Shakira impune respect prin felul in care danseaza, chiar daca inaltimea (1,57 m) si marimea sanilor nu o avantajeaza prea mult.

3. Kim Kardashian
Nu mai are nevoie de nicio prezentare. Formele ei apetisante au facut-o celebra, chiar daca in realitate este o mignona de 1,57 m. Vedeta poarta tocuri mai tot timpul si are incredere in ea, iar asta e de ajuns.

4. Fergie
La 1,57 m este Fergalicious! Cantareata este plina de sex-appeal, iar stilul ei vestimentar, cu rochiile scurte si mulate si tocurile foarte inalte, o plaseaza in topul celor mai sexy vedete.

5. Kylie Minogue
Are doar 1,52, dar este un sex-simbol. Chiar daca a trecut printr-o incercare destul de grea (s-a luptat cu cancerul la san), cantareata continua sa starneasca imaginatia barbatilor din toata lumea.

Advertisements

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s