Amy Winehouse nu a murit din cauza drogurilor

Standard

Conform testelor de la toxicologie care au fost recent date publicitatii, Amy Winehouse nu a murit din cauza consumului de droguri. 

Se pare ca in sangele regretatei artiste nu s-a gasit nicio urma de substante ilegale. Astfel, misterul din jurul mortii solistei britanice se adanceste, insa tatal ei, Mitch Winehouse, e bucuros ca increderea in fiica sa nu i-a fost inselata.

Conform declaratiilor oficiale care s-au dat publicitatii in urma cu doua zile, Amy Winehouse ar fi consumat alcool, dar nu si droguri. Nici macar consumul de alcool nu ar fi fost exagerat, intrucat inca nu se poate preciza cu exactitate daca acesta a fost motivul care a condus la moartea subita a artistei.

Rezultatele finale si detaliate care vor spune sigur ce anume a provocat moartea lui Amy Winehouse vor fi date familie pe data de 26 octombrie, precum a fost ante-stabilit.

Tatal artistei s-a declarat fericit ca fanii ei vor sti acum cu siguranta ca nu drogurile i-au adus moartea.

Acest amanunt nu ma face sa simt mai putin pierderea fiicei mele, insa suntem multumiti ca acest rezultat lamureste problematica pana intr-un punct“, a spus Mitch Winehouse intr-o declaratie facuta publicatiei britanice The Sun.

Citeste si Ce vedete pot sfarsi ca Amy Winehouse?.

Advertisements

One response »

  1. Pingback: Amy Winehouse ura sa se afle in lumina reflectoarelor « despre Vedete .com – Vedete, Stiri Mondene, Showbiz, Muzica, Cancanuri si Interviuri

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s