Top 5: Cele mai sexy vedete din Romania pentru vara 2011

Standard


Locul 5 – Monica Birladeanu

O femeie foarte frumoasa, celebra si talentata ce s-a nascut la Iasi, pe 12 decembrie 1978. A trecut prin diverse joburi precum ospatarita sau promoter pentru diverse branduri. I se face apoi oferta de a poza pentru un catalog de lenjerie intima, oferta acceptata si care devine o rampa pentru viitoarea “Miss Transilvania” si model al agentiei MRA.

Locul 4 – Andreea Raicu

Andreea Raicu a demonstrat de-a lungul carierei sale ca nu este numai un chip frumos, ci si o profesionista, descurcandu-se la fel de bine in toate atat la radio, televiziune sau presa scrisa, dar, atunci cand are timp, si in modelling. In 1995, a castigat premiul I la finala nationala a Elite Model Look si Este prima romanca ce castiga premiul Best Elegance la finala internationala a Elite Model Look de la Seul.
Momentul care ii atribuie insa statutul de vedeta este atunci cand devine prezentatoarea emisiunilor Totul pentru tine, Ce vor fetele, Mereu prieteni, Versus, Big Brother sau Megastar.

Locul 3 – Iulia Vantur

Iulia Vantur se pregateste sa ne inveseleasca serile in pasi de dans, alaturi de vedeta incontenstabila Stefan Banica Jr. Are dimensiuni perfecte si nu a durat mult pana sa fie remarcata in orasul natal, Iasi, unde s-a si lansat ca manechin.Incepand cu anul 2006, Iulia se muta in Bucureti, unde prezinta stirile matinale si emisiunea “Dansez pentru tine”.

Locul 2 – Laura Cosoi

Laura a debutat in anul 2002 in televiziune cu rolul Adinei in serialul “La bloc”, serial ce a fost difuzat la Pro Tv. Apoi, in 2005, a jucat in serialul “Fete cu lipici”, iar in anul 2007 a jucat rolul unei tinere pe nume Mara Soare, in serialul “Cu un pas inainte”.

Locul 1 – Catrinel Menghia

Este o tanara frumoasa din Iasi, sexy si senzuala. Catrinel Menghia a reusit sa ii lase fara grai atat pe romani, cat si pe cei din afara granitelor. Nascuta pe data de 1 octombrie 1985, Catrinel are 1,76 m si dimensiunile 90-60-90.

Advertisements

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s