Oana Zavoranu apeleaza la vrajitoare!

Standard


Oana Zavoranu a fost surprinsa pe un camp impreuna cu doua vrajitoare. Ce a avut de spus vedeta?

“Eu sunt in imagini, recunosc, nu sunt ca alte persoane care se dau la fund. Am ajuns ingenuncheata in fata vrajitoarelor, daca sunteti atenti la parcursul meu va dati seama ca am avut o perioada foarte grea, slabeam, era sa ma fac praf de doua ori cu masina.

Asa am mers la vrajitoarea Melissa pe care mama a platit-o ca sa ma omoare. Cu greu, femeia a acceptat sa-mi vorbeasca. M-a primit la ea pentru ca a renuntat sa mai lucreze cu mama, deoarece a ramas socata sa auda că aceasta vrea sa ma faca sa dispar de pe pamant”, a declarat Oana Zăvoranu in emisiunea CanCan TV.

“Eu sunt foarte atrasa de paranormal, sunt un om care citeste foarte mult si caruia ii place sa stie lucruri care nu sunt accesibile tuturor. Am aflat despre mine ca norocul meu a fost deraiat, cu bani multi. Nu era in destinul meu să fiu asa, eu trebuia sa ajung mult mai departe decat sunt acum”, a adaugat Zavo.

Oana a mai explicat si cum i-au castigat vrajitoarele increderea:

“Mi-au aratat haine care au fost ale mele si de existenta carora am uitat, dar si cateva fotografii cu mine in original. Le-am platit pentru ritualul facut, dar nu am dat sute de mii de euro ca stiu eu cine”, a mai spus Zavo.

Citeste si alte stiri despre Oana Zavoranu

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s