Eugenia Manole spune: ” Daca era lasata sa mearga la doctor in New York, fiica mea ar fi trait si acum”

Standard


Parintii Madalinei Manole par sa nu isi mai poata stapani ura pentru fostul sot al acesteia. In fiecare zi acestia vin cu declaratii noi din care se observa furia acestora impotriva lui Petru Mircea.

Eugenia Manole, mama Madalinei, a declarat pentru ring, ca artstista avea de gand sa isi viziteze verioara din New York pentru a face acolo o vizita medicala completa.

“Pe 12-13 mai, m-am dus in dormitorul Madalinei in timp ce vorbea la telefon cu nepoata mea din America, verisoara ei. Madalina îsi scosese din banca 10.000 de euro sa se duca sa se imbrace, dar si sa-si faca un control medical general dupa problemele de sanatate pe care le-a avut in acea perioada. Probabil a vrut sa se duca la ea, fiind asistenta la o mare clinica din New York, sa stea de vorba cu ea si cu alti prieteni la care mai mergea cand se afla in turneu si sa fie o recreere a ei, sa plece din atmosfera care se abatuse asupra sufletului ei. Probabil a vrut sa-si gaseasca linistea plecand la verisoara ei, dar Petru si mama-sa n-au lasat-o. Madalina traia astazi daca era lasata sa mearga in SUA”, a declarat Eugenia Manole, pentru ring.

Advertisements

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s