Ce vedete pot sfarsi ca Amy Winehouse

Standard

Moartea cantaretei britanice Amy Winehouse a fost un soc atat pentru familie, fani, prieteni, cat si pentru multe dintre celebritati.

Stilul de viata complet autodistructiv a fost un puternic semnal de alarma pentru vedetele care nu au grija de sanatatea lor. Psihologul Lillian Glass a dezvaluit pentru revista americana National Enquirer, numele unor vedete care ar putea sfarsi asemeni lui Amy Winehouse.

Lady Gaga
Controversata artista americana ar putea urma calea lui Amy Winehouse. Potrivit psihologului, Lady Gaga este supusa unui stres enorm, unei tensiuni continue pentru a-si multumi fanii si a crea constant muzica noua. Nu trebuie uitat nici faptul ca Lady Gaga a recunoscut ca a fost dependenta de cocaina.

Paris Hilton
Mostenitoarea imperiului Hilton este abonata petrecerilor cu droguri si alcool din abundenta. Mai mult decat atat, Paris Hilton a avut probleme cu oamenii legii in cateva randuri, din cauza abuzurilor de substante interzise sau a conducerii in stare de ebrietate. Lillian Glass sustine ca Paris petrece non-stop, fiind adesea in centrul atentiei la evenimentele la care participa. Psihologul afirma ca blonda va ajunge intr-un punct in care va plati pentru aceste excese pe care le face acum.

Lindsay Lohan
La numai 25 de ani, Lindsay Lohan este cunoscuta pentru viata total haotica pe care o duce. Nu doar drogurile si alcoolul i-au adus probleme actritei, ci si gesturile necugetate. Ea este acuzata de furtul unui colier dintr-un magazin de bijuterii si se afla sub supraveghere la domiciliu. Lillian Glass este de parare ca si Lindsay Lohan ar putea avea o moarte timpurie, daca nu spune stop vietii agitate si nu isi schimba stilul.
Tot intra si iese din clinicile de reabilitare inca din 2007. A fost prinsa conducand sub influenta alcoolului si a stupefiantelor si chiar a furat un colier“, aminteste psihologul. Glass sustine ca Lindsay da semne ca nu mai poate renunta la stilul de viata pe care l-a adoptat in ultimii ani.

Kelly Osbourne
Fiica rockerului Ozzy Osbourne, Kelly, era cunoscuta ca una dintre cele mai bune prietene ale lui Amy Winehouse. Nici Kelly nu a scapat de problemele cu drogurile si alcoolul, intrand de mai multe ori la reabilitare. Cu toate acestea, pentru un moment, Kelly pare ca a inteles riscurile la care se supune. Ea a scapat de dependenta de droguri si alcool, a urmat o dieta pentru a elimina kilogramele in plus, si-a schimbat look-ul si este hotarata sa nu urmeze exemplul prietenei sale.

Advertisements

One response »

  1. Pingback: Amy Winehouse nu a murit din cauza drogurilor « despre Vedete .com – Vedete, Stiri Mondene, Showbiz, Muzica, Cancanuri si Interviuri

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s