Ela Rose a filmat clipul pentru piesa “Lovely Words”

Standard

Ela Rose a filmat miercuri, 17 august, videoclipul celui mai recent single al sau: “Lovely words”, al treilea din cariera artistei, dupa “I can feel” si “No U no Love”.

Este un sfarsit de vara aglomerat pentru Ela Rose care a venit pe platoul de filmare dupa o serie de evenimente avute in tara, iar la terminarea filmarilor s-a indreptat grabita catre aeroport, cu destinatia Grecia unde va sustine spectacole pentru a treia luna consecutiv, in acest sezon estival.

Regizorul, Iulian Moga, si-a adunat echipa pe o plaja retrasa de la Marea Neagra unde, in acord cu mesajului piesei, a creat o atmosfera romantica propice infiriparii unei idile intre fotograful aratos si artista care, prin “Lovely words”, ii va declara acestuia dragostea.

Pozele facute pe parcursul filmarii sunt un motiv in plus pentru ca fanii sa astepte nerabdatori lansarea oficiala a videoclipului.

Piesa “Lovely words” este produsa de David Deejay in studioul DAV7 Music, iar versurile sunt scrise de Ela Rose- un produs Cat Music 2011. Melodia este foarte iubita in afara Romaniei, in special in Grecia, Bulgaria, Serbia, tari in care ocupa locuri fruntase in topurile de specialitate.

Advertisements

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s