Andra – Telephone [video]

Standard

Atitudine, coregrafie si tinute sexy si fresh! Asa arata noul videoclip al Andrei care se anunta de la inceput un succes dupa reactiile fanilor ei. Filmarile pentru “Telephone” s-au desfasurat la inceputul lunii august si au durat o zi.

Andra si dansatoarele ei sunt in forma extraordinara ofera un spectacol mega sexy telespectatorilor.

Cele trei tinute purtate de Andra sunt create de stilista ei, Dana Budeanu, special pentru acest videoclip. Regia clipului ii apartine lui Liviu Neagoe de la MediaPro Magic Factory, Florin Costache a fost directorul de imagine, iar de Andra s-au ocupat Alina Alexe (Beauty District Alexandru Abagiu) si Alexandra Dragan (hairstylist).

In videoclip se pot vedea 4 hands-free-uri deosebite pe care artista vrea sa le ofere fanilor ei. Pentru asta ea a inceput un concurs pe pagina ei de Facebook in care ii provoaca pe admiratori sa se inscrie in cursa pentru premii cu un comentariu in care sa spuna care a fost cea mai buna veste pe care au primit-o la telefonul mobil si de la cine a venit.
Piesa “Something New” lansata in toamna anului trecut a inregistrat o popularitate extraordinara, intrand in topurile tuturor radiourilor din tara si in playlisturile posturilor de radio si televiziune de specialitate din 31 de tari.
Advertisements

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s