Cine prezinta Romanian Music Awards 2011?

Standard

Anul acesta, cel mai important eveniment muzical, Romanian Music Awards 2011, va fi prezentat de Puya si de una dintre cele mai sexy vedete feminine: Cosmina Pasarin.

Pe 16 septembrie, pregateste-te sa escaladezi un munte de distractie pe scena Romanian Music Awards, din Piata Sfatului din Brasov! Incepand cu ora 19.00, cel mai hot MC din Romania, Cosmina Pasarin si castigatorul trofeului “Best Male” al editiei de anul trecut, Puya, promit sa faca un duo de zile mari, anuntand un show plin de surprize.

“Ma bucur ca urmeaza sa urc pe scena Romanian Music Awards in calitate de prezentator. Deja am inceput sa ma pregatesc si ma gandesc si la cateva tinute pe care le voi purta pentru a fi ‘in ton’ cu show-ul. Pentru ca numaratoarea inversa a inceput, la fel ca si ceilalti, abia astept sa aflu care sunt artistii care au fost cei mai buni in ultimul an…Ne intalnim in capitala muzicii, Brasov, pe 16 septembrie!”, a marturisit Cosmina pentru Music Channel.

Cei mai buni artisti au intrat in competitie la sectiunile Best Female, Best Album, Best Dance, Best DJ, Best Group, Best Hip-Hop, Best LIVE, Best Male, Best New Act, Best Pop, Best Rock, Best Song, Best Video, Best Website.

Advertisements

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s