Ellie White, clip de 15000 euro [video]

Standard

Peisaje superbe, culoare si o pasionala poveste de iubire reprezinta ingredientele celui mai nou videoclip semnat Ellie White, la piesa „The Power of Love”, compusa de Laurentiu Duta.

Filmarile au avut loc in Sicilia, la inceputul lunii august, iar Elena si echipa regizorului Alex Ceausu au filmat vreme de cinci zile in luxoasa statiune Taormina, dar si pe vulcanul Etna.

„M-am indragostit de Sicilia in timpul filmarilor. Taormina este unul dintre cele mai frumoase locuri pe care le-am vazut pana acum, iar filmarile pe Etna au fost o adevarata aventura. Ne-am trezit dimineata la ora 05:00 pentru a ajunge pe Etna, acolo unde am admirat rasaritul si am filmat intreaga zi printre roci vulcanice”, declara Ellie White.

Clipul spune o poveste de iubire ai carei protagonisti sunt Ellie si modelul italian Geraldo Antonini, care a defilat pe catwalk pentru branduri celebre precum Versace, Emporio Armani, Dolce&Gabbana sau Frankie Morello.

In timpul filmarilor, Elena a purtat patru tinute, accesorii vintage cumparate din targuri de la Paris si o curea Versace care a costat 1200 de euro.

Costul total al clipului ajunge la 15.000 de euro. Acesta este al doilea videoclip din cariera solo a lui Ellie White, dupa cel la piesa „Nu te mai caut”, compusa de Play&Win.

Clipul „Power of Love” este regizat de Alex Ceausu, productia este semnata de Ador Media si Doru Tinca, iar responsabil de post productie este Cristi Smarandoiu. Alexandra Comanici este responsabila de partea de make-up, iar stilist a fost Maria Andrei.

One response »

  1. Pingback: Cel mai scump videoclip din Europa de Est [video] « despre Vedete .com – Vedete, Stiri Mondene, Showbiz, Muzica, Cancanuri si Interviuri

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s