Un film despre Amy Winehouse

Standard

N-a trecut nici macar o luna de la moartea artistei britanice Amy Winehouse si deja exista producatori care au anuntat ca vor realiza un film biografic despre viata si cariera cantaretei.

Potrivit publicatiei britanice The Sun, exista producatori care au luat legatura cu familia artistei pentru a cere permisiunea pentru transforma viata fiicei lor intr-o ecranizare, anunta Female First.

“Am senzatia ca nu exista actrita mai tanara de 30 de ani care nu si-ar dori acest rol” a declarat o sursa apropiata familiei.

“Prima sarcina este de a obtine fonduri de la companiile co-producatoare din Statele Unite. Deja cateva s-au aratat interesate pentru ca este, cu siguranta, o fantana de bani.” a mai adaugat sursa.

Surse de la Hollywood au dezvaluit ca producatorii ar fi fost interesati de ecranizarea povestii de viata a artistei, chiar daca aceasta nu ar fi avut acest sfarsit tragic. Totusi, gasirea actritei potrivite pentru acest rol este o proba dificila din cauza fluctuatiilor de greutate din ultimii ani si a vocii tabacice.

Citeste si Casa lui Amy Winehouse, pradata de hoti.

Advertisements

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s