Rihanna la X Factor, Marea Britanie

Standard

Rihanna va participa la cea de-a doua etapa a megaspectacolului X Factor din Marea Britanie, in care vor fi selectati semifinalistii ce vor fi luati sub indrumarea unui membru al juriului.

Faimoasa cantareata va canta live in timpul Boot camp-ului, chiar inainte de prestatia in fata juriului a concurentilor ce se lupta sa treaca in faza urmatoare a show-ului.

Rihanna canta pentru fanii care urmaresc show-ul, dar si pentru concurentii X Factor care au ajuns in Boot camp si care asteapta cu sufletul sa dovedeasca ca au factorul X. Prezenta Rihannei este menita sa ii incurajeze pe concurenti, sa ii motiveze sa cante impecabil si sa se miste ca niste adevarate staruri cat timp se vor afla pe scena.

In Romania, tocmai s-a incheiat prima etapa a supershow-ului X Factor , urmand acum tabara de pregatire, ce ii va reuni la Bucuresti pe toti cei care au reusit sa treaca de perioada auditiilor. Pe parcursul zilelor petrecute in tabara, concurentii vor beneficia de sfaturi, dar vor fi si supusi unor probe in urma carora se vor decide cei 24 de semifinalisti.

Advertisements

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s