Justin Bieber si Selena Gomez nu s-au certat

Standard

Nu s-au despartit! Sunt impreuna si se iubesc si mai tare 🙂

Pentru a infirma zvonurile despartirii, aparute in presa zilele trecute, Selena Gomez si iubitul sau Justin Bieber s-au sarutat de mama focului la Premiile Teen Choice 2011. 

Acum cateva zile presa internationala vuia cum ca Justin Bieber si Selena Gomez s-au despartit din cauza anturajului lui Bieber.

Potrivit Daily Mail, problemele din cuplu ar fi aparut din cauza tanarului artist, care petrecea din ce in ce mai mult timp cu rapperi ca Lil’ Wayne, Chris Brown sau Sean Kingston, cunoscuti pentru problemele lor cu legea.

Mai mult decat atat, o sursa a declarat ca Selena l-ar fi pus pe Justin sa aleaga intre ea si prietenii sai, iar acesta si-a ales prietenii.

Totul a fost doar in zvon. Justin Bieber si Selena Gomez si-au facut aparitia la gala Teen Choice Awards 2011, cu zambetul pe buze si hotarati sa arate lumii ca nu e vorba de nicio despartire. In vazul lumii, cei doi s-au sarutat intreaga seara.

Advertisements

One response »

  1. Pingback: Justin Bieber s-a imbolnavit « despre Vedete .com – Vedete, Stiri Mondene, Showbiz, Muzica, Cancanuri si Interviuri

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s