Rowan Atkinson (“Mr Bean”) a avut un accident de masina

Standard

Ieri,  “Mr. Bean”, cunoscutul actorl britanic Rowan Atkinson, a ajuns la spital dupa ce masina sa, un McLaren F1, s-a izbit de un copac si un stalp, apoi a luat foc.

Accidentul a avut loc in Peterborough, anunta BBC News.

In urma impactului, “Mr. Bean” nu a fost grav ranit. El a suferit usoare leziuni la umar. Norocul actorului a fost ca a iesit din masina inainte ca aceasta sa ia foc. Incendiul a fost stins de pompierii care au venit la fata locului.

In varsta de 56 de ani, Rowan Atkinson este un impatimit al masinilor de viteza. Masina condusa de el era un McLaren F1, un model sport ce poate atinge viteza de 370 de km/ora.

“Mr. Bean” este o prezenta constanta in emisiunile auto si un mare fan al concursurilor de profil. Actorul chiar a fost editorul unor reviste de specialitate precum, Car, Octane, Evo sau SuperClassics. De asemenea, el detine mai multe masini de curse.

Advertisements

One response »

  1. Pingback: Sandu Bogdan, chitaristul trupei Trupa Veche implicat intr-un accident rutier « despre Vedete .com – Vedete, Stiri Mondene, Showbiz, Muzica, Cancanuri si Interviuri

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s