Casa lui Amy Winehouse, va fi transformata intr-o fundatie umanitara

Standard

Casa cantaretei britanice Amy Winehouse , situata in Camden, nordul Londrei, va deveni centrul unei fundatii umanitare.

Tatal artistei, Mitch Winehouse, a declarat ca fundatia va avea ca scop spirjinirea celor care au probleme medicale, anunta contactmusic.com.

Proprietatea care valoreaza aproximativ 5 milioane de dolari va fi transformata in “Fundatia Amy Winehouse “. Acest gest este independent de acela lansat tot de tatal artistei. Mitch Winehouse a mai initiat o campanie pentru ajutorarea dependentilor de droguri. Fondurile campaniei vor fi obtinute din vanzarea single-ului postum inregistrat de Amy si legenda jazz Tony Bennett.

“Asta ar putea sa ii ajute pe copiii aflati in necaz, pe copiii care au probleme de sanatate si pe mult mai multi.” a explicat tatal lui cantaretei.

“Ei nu vor sa inchirieze proprietatea si se gandesc ca daca o vand, ar putea sa o cumpere o persoana nu tocmai potrivita, avand in vedere ca acolo a murit Amy Winehouse . Poate ca o s-o vanda intr-o buna zi.” a declarat o sursa apropiata familiei.

Advertisements

One response »

  1. Pingback: Casa lui Amy Winehouse, pradata de hoti « despre Vedete .com – Vedete, Stiri Mondene, Showbiz, Muzica, Cancanuri si Interviuri

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s