Sexul la telefon

Standard

Sexul la telefon este vazut de foarte multe persoane, ce sunt aflate intr-o relatie, ca un foarte bun condiment pentru viata lor sexuala. Pentru cuplurile aflate la distanta, acest tip de actiune sexuala este insa unul dintre putinele moduri in care se pot exprima si tine in viata relatia lor. Bineinteles, asta in cazul in care nu au webcam-uri…

Ce inseamna mai exact si cum il faci sa mearga pentru prima data

Daca nu te-ai prins inca, sexul la telefon este exact cum suna – doi oameni ( sau mai multi daca este cazul) care vorbesc intre ei si se masturbeaza in acest timp.

Daca nu ati mai facut asta niciodata, trebuie sa o iei incet. Exista varianta in care pur si simplu el apare din senin. Discutia se incinge si fara sa va dati seama aveti in fata voastra o partida de sex prin telefon.
In cazul in care norocul nu va surade, trebuie sa analizezi putin situatia si sa vezi daca sunt sanse sa primesti unda verde. Sunte fete care exclud din start aceasta posibilitate condiderand-o ori fara rost, ori perversiune.

Poti sa incepi cu sms-uri cu conotatii sexuale vagi si apoi vezi si tu undeva ajungeti. Iti va fi mult mai usor, insa incearca sa nu fii extrem de explicit. Sexul la telefon nu insemna sa spui direct si neexcitant “vreau sa ti-o trag”…

Sexul la telefon inseamna sa vorbesti dirty, insa trebuie sa creezi o tensiune, sa maresti asteptarile, sa o faci sa se excite, sa vrea sa se masturbeze atunci cand aude povestile tale si invers.
Incercati sa va simtiti bine si sa fie natural.

Preludiul

SExul prin telefon trebuie sa respecte aceeasi pasi ca si cel obisnuit, asa ca nu va grabiti sa sariti peste peste etape si incercati sa creati intai o atmosfera propice.

Nu sari de la vai ce frumos e afara, direct la “musca-ma de umar!” pentru ca o vei soca.

Cum te exprimi

Ca sa iti fie mai usor, va trebui sa intelegi ca tot ceea ce faceti acum este sa va folositi imaginatia la maximum si sa uitati de inhibitii. Sexul la telefon inseamna sa iti imaginezi
Cel mai mare mit al sexului prin telefon este ca trebuie sa descrii fiecare moment al sexului normal. Multi se simt prosteste sa spuna “prea repede!” cand de fapt tu faci toata treaba.

In realitate, acest fel de sex inseamna mai mult sa descrii ce ar putea sa se intample daca voi doi ati fi impreuna si sa incerci sa descrii asta cat mai creativ si mai provocator posibil.
Este important, chiar daca nu esti foarte bun la asa ceva, sa nu iti lasi doar partenera sa se ocupe de toata povestea, tu spunand doar “da,da,da…”

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s