La multi ani, Smiley!

Standard

Astazi, Smiley, isi va serba implinirea varstei 28 de ani si va petrece alaturi de iubita sa Laura Cosoi, in Sardinia. Din pacate pentru cei doi, nu se vor putea relaxa decat o singura saptamana, deoarece Smiley este presat de inceperea filmarilor pentru “Vocea Romaniei”.

Reusind in sfarsit sa petreaca ceva timp departe de munca si iar munca, Smiley si Laura, se vor bucura de 7 zile speciale, petrecute in Italia, in Sardinia.

“A fost un an in care am muncit foarte mult, asa ca de ziua mea imi fac cadou o vacanta. Vor fi singurele mele zile libere, pentru ca odata ce ma intorc incep filmarile pentru “Vocea Romaniei”, urmeaza apoi “Caravana Romanii au talent” si multe alte proiecte cu colegii de la Hahaha Production”, a declarat Smiley.
Destinati vacantei lor a fost alesa dupa ce variatele Grecia si Portugalia au picat pe rand.
“Am vrut initial sa mergem in Grecia, dar cu toate conflictele care au loc acum acolo ni s-a parut cam riscant. Lisabona era si ea o varianta, dar dura prea mult zborul, asa ca, luandu-le prin eliminare, am ajuns in Sardinia. Am cautat o insula unde sa fie cald si frumos, iar asta a fost varianta perfecta”, spune Laura.

Advertisements

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s