Visele erotice ne vorbesc

Standard

Te-ai intrebat vreodata ce vor sa iti transmita visele erotice?

Nu trebuie sa te stresezi de aparitia lor in viata ta, gandeste-te la faptul ca ele te pot ajuta sa intelegi mai bine semnificatiile lor si indirect pe noi. De multe ori, visele erotice sunt exprimarea dorintelor noastre si a elementelor care lipsesc din viata noastra sexuala

Cand apar visele erotice

Visele erotice isi fac aparitia inca din adolescenta, din prima clipa in care incepem sa fim interesati si sa descoperim dragostea.
Sexualitatea este parte din viata ta deci preocuparile de acest gen, sunt ceva firesc si sanatos.

Potrivit psihanalizei, sunt doua tipuri de vise erotice.
Visul sexual cu penetrare, care poate semnifica o neimplinire in viata cotidiana, sau visul sexual cu un preludiu incendiar, in care iti strangi puternic in brate partenerul, care indica faptul ca totul merge bine.

Visele mai pot exprima faptul ca, desi de obicei foarte timida, iti doresti sa scapi de aceasta timiditate. Astfel, in vis tu vei fi o femeie foarte energic, care isi domina partenerul sau iti imaginezi ca esti un amanta veritabila.

Visele erotice sunt sincere

Subconstientul are norocul de a nu fi cenzurat si din acest motiv visele erotice pot spune multe despre personalitatea si viata ta sexuala.

Visele erotice pot fi continuarea imaginara a unei dorinte sau ganduri ce le-ai trait in timpul zilei.
Orice ce element cu o conotatie sexuala sau erotica din timpul zilei, se poate transforma apoi, pe parcursul noptii, intr-un vis incendiar.

Cand visezi acrobatii sexuale cu o persoana necunoscuta sau nu, este un semn de implinire, care te incurajeaza sa iti constientizezi mai mult libidoul si energia sexuala si sa-ti dai frau liber dorintelor. Cand te vei trezi te vei simti bine si sigura pe tine, ca dupa o partida adevarata de sex. Vei incepe ziua zambind si poate mult mai increzatoare in abilitatile tale.

Visele erotice sunt un indicator interesant al disfunctionalitatilor noastre. Ele ne spun indirect lucrurile de care ducem lipsa sau atitudinea pe care ne-o dorim in pat.
Foloseste acest lucru si aplica ceea ce visezi in viata reala.

La modul general, visele erotice inseamna, insa, ca sunteti sanatosi psihic si ca totul merge bine, deci nu trebuie sa va faceti griji.

Advertisements

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s