Justin si Mila in "Friends with benefits"

Standard

“Friends wtih benefits” este un film despre prietenie si despre momentele ce apar intr-o relatie intre doi “amici”.
Cele doua personaje principale, Jamie si Dylan, sunt prieteni foarte buni si petrec orice secunda impreuna. Fie ca se uita la televizor sau se plimba prin oras, cei doi nu duc lipsa de subiecte de conversatie sau amuzament.
Sub pretextul faptului ca nu pot intelege oamenii care nu stiu sa faca diferenta dintre o relatie bazata doar pe sex si una sentimentala, cei doi isi refuleaza dorintele de a putea avea o relatie obisnuita.


Trecand peste programele lor incarcate, care nu le-ar oferi sansa unei astfel de relatii, Jamie si Dylan (Justin Timberlake si Mila Kunis) iau decizia de a incepe impreuna o relatie bazata doar pe relatii sexuale, fara pic de implicare emotionala.
Reusesc ei oare sa nu strice amicitia speciala dintre ei si sa nu amestece placerea fizica cu afectiunea?

Pentru a afla asta trebuie sa asteptati pana pe 9 Septembrie, data in care pelicula se va lansa si in Romania.

“Nu sunt de parare ca Friends with Benefits este o comedie scandaloasa. Consider doar ca este o comedie realista. Ceea ce am incercat noi sa realizam a fost ca personajele sa para cat mai realiste cu putinta pentru ca, atunci cand sunt puse in acele situatii ciudate, publicul sa se simta apropiat de ele. Ca sa fiu sincer, cu secventele intime ne-am straduit sa reperam cu precizie momentele in care spectatorii vor spune ca asta li s-a intamplat si lor, dar nu au discutat niciodata despre subiect. Din pricina scenariului, personajele noastre propun să vorbeasca deschis despre asta, ceea ce face filmul sa fie amuzant”, declara Justin Timberlake.

Justin a mai recunoscut ca avand in vedere faptul ca este un timp fara prietena, nu este cel mai indreptatit sa vorbeasca despre relatii si cumva a vrut de fapt sa sublienieze lipsa unei femei in viata lui: “Cred ca este evident de ce nu ar trebui sa dau nimanui sfaturi referitoare la dragoste. Da, vorbiti cu un barbat singur. Asa stau lucrurile acum”.

Advertisements

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s