Caravana X Factor in sfarsit in Bucuresti

Standard

Paula Seling , Mihai Morar si Adrian Sina au strabatut toata tara in cautarea urmatorului superstar al Romaniei.

Auditiile cu juriul X Factor de la Iasi incheie seria auditiilor din provincie. Prin fata juriului au trecut deja aproape 500 de participanti de toate varstele, gata sa-i convinga pe cei trei ca au factorul X.

Peste 4.000 de oameni au participat la Timisoara, Cluj, Constanta si Iasi la prima etapa a show-ului pe care Antena 1 il va lansa in aceasta toamna.

Saptamana aceasta auditiile cu juriul X Factor se vor desfasura la Bucuresti. Paula Seling , Mihai Morar si Adrian Sina si-au rezervat patru zile pentru a-i putea evalua pe toti concurentii. Pe 30, 31 iulie si 1 si 2 august, juriul X Factor se va afla la Sala Palatului din Bucuresti, locul in care ii asteapta nu doar pe cei care vor sa arate ca stiu sa cante, au prezenta scenica si carisma.

Auditiile sunt prima etapa a show-ului care a innebunit o lume intreaga si pe care, in curand, Antena 1 il va aduce si in Romania. Fara bariere de varsta sau stil, X Factor a rasturnat audientele din intreaga lume, bucurandu-se de o incredibila popularitate in randul telespectatorilor.

Advertisements

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s