Ryan Reynolds este Green Lantern

Standard

Undeva in spatiu, intr-un univers pe cat de vast, pe atat de misterios, exista de secole intregi o forta aparent insignifianta, dar capabila in realitate sa dezlantuie puteri nebanuite.

Soldatii Green Lantern, insisi Protectori ai Universului sunt mesageri ai pacii si justitiei, o fratie de razboinici dedicati mentinerii ordinii intergalactice, fiecare membru Green Lantern fiind inzestrat cu cate un inel verde, menit a-i garanta super puteri.

In momentul in care noul inamic, Parallax, ameninta sa distruga echilibrul puterii din univers, atat destinul lor, cat si cel al Pamantului depind de cel mai nou recrut, primul om selectat vreodata sa faca parte din randurile lor.

Un pilot exceptional, Hal Jordan (Ryan Reynolds) este totodata un tanar imatur, care, daca va putea sa isi invinga temerile si sa isi demonstreze abilitatile, va reusi nu doar sa il invinga pe Parallax, dar sa si devina unul dintre cei mai mari razboinici Green Lantern.

Green Lantern 3D: Protectorul Universului / Green Lantern este un film fantastic, in format 3D, a carui regie este semnata de Martin Campbell si in a carui distributie ii intalnim pe: Ryan Reynolds, Blake Lively, Peter Sarsgaard, Mark Strong, Angela Bassett, Tim Robbins, Temuera Morrison, Jay O. Sanders, Taika Waititi si Jon Tenney.

Din 29 iulie la CinemaPRO si Hollywood Multiplex.

Advertisements

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s