Cravata traznita

Standard

Daca credeai ca ai vazut totul, te-ai inselat. Mai jos vei afla cum poti dormi oriunde vrei intr-un mod destul de confortabil.

Un inventator a avut grija ca oamenii de afaceri din Japonia sa poata calatori si odihni cu foarte mare usurinta. Singurul lucru de care ai nevoie este o cravata gonflabila.

Numita “Nemuri Tie” sau “Sleep Tie”, cravata gonflabila este speciala datorita unei camere din cauciuc aflata in interiorul ei. Acesta se poate umfla si astfel se poate dormi, cravata transformandu-se intr-o perna veritabila.

Inventia este rezistenta la o greutate de maximum 15 kilograme si este fabricata din matase si microfibre. Pentru a putea umfla cravata este nevoie sa sufli printr-un orificiu asezat in partea din spatele cravatei.

“KTM Co., o companie din Tokyo, a inceput distributia din aprilie si este primita foarte bine de consumatorii japonezi”, a spus Kazuhiro Sugihara, proprietarul companiei.
Acesta a mai zis ca “datorita zilelor foarte lungi de munca, multi lucratori din Japonia, dorm in timpul pauzelor de masa. Si este foarte comoda!”

Creatorul cravatei-perna, Tom Bowen, spune ca initial totul a pornit de la o idee de cadou traznit pentru Statele Unite ale Americii. Intr-o excursie prin Japonia, acesta a realizat ca produsul este excelent pentru aici si ca in sfarsit a gasit un loc unde utilitatea ei va fi inteleasa.

“In US vindem acest produs in categorie umor, insa in Japonia nu este amuzant deloc. Este comunicat foarte serios, asa cum ar trebui sa fie privit. Un produs foarte practic si folositor”, spus Tom Bowen

Advertisements

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s