Sunt indragostit de prietena mea cea mai buna

Standard

Ce te faci daca te-ai indragostit de cea mai buna prietena a ta? Cum ii spui asta si cum faci sa nu pui in pericol prietenia voastra?

Esti sigur de sentimentele tale?

Momentul in care trebuie sa iti dezvalui dragostea pentru cea mai buna prietena este de fiecare data foarte dificil. Nu stii exact la ce sa te astepti si stii ca exista si varianta in care iti poti pierde o prietena buna. Adesea relatii de amicitie se strica pentru ca unul dintre cei doi se indragosteste de celalalt.

Bineinteles ca se poate ca si ea sa aibe aceleasi sentimente pentru tine si atunci sunt sanse reale sa puteti cladi o relatie frumoasa. Orice ar fi, pentru a afla situatia, trebuie sa iti dezvalui sentimentele.

Nu te arunca cu capul inainte

Ia-o totusi incet. Trebuie sa ai putina rabdare si sa sondezi terenul. Sunt sanse sa poti afla daca si ea te palce. Urmareste-i comportamentul si gensturile atunci cand te afli in preajma. Poti observa daca se schimba si daca pare interesata de tine.
Daca exista chimie intre voi doi, o vei simti imediat.

Fii atent, foarte atent!

Ai mare atentie la discutiile pe care le purtati. Daca ea iti vorbeste foarte realaxata despre tipi foarte tari care o atrag, sau despre intalniri pe care le are cu baieti, atunci ar trebui sa iti fie cam clar ca in mintea ei nu esti decat un prieten foarte bun.
Daca insa in ultima vreme este destul de ascunsa si evita sa iti mai povesteasca despre escapadele sale (daca exista), este posibil ca si ea sa simta aceeasi atractie pentru tine, sau este posibil sa isi fi dat seama de sentimentele tale si incearca sa nu te raneasca.

Esti pregatit?

Daca esti sigur ca poti face fata cu brio unei respingeri atunci poti incerca varianta in care ii spui direct. Marturiseste-i sentimentele tale doar in momentul in care esti sigur ca nu iti place doar sa flirtati. Ar fi foarte ciudat ca peste cateva zile sa iti dai seama ca nu erai cu adevarat atras de ea si apoi sa va aflati intr-o situatie ciudata din care probabil veti iesi sifonandu-va prietenia.

Advertisements

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s