Bianca Dragusanu, cu capul in nori

Standard

Dupa partida fierbinte de volei pe malul marii, Burlacita i-a pregatit o surpriza de zile mari motociclistului Bogdan Simionescu.


Un zbor in al noualea cer…la propriu: parasailing pe Marea Mediterana, de asta a avut parte.

Imediat dupa terminarea partidei de volei, Bianca le face un anunt de-a dreptul incitant pretendentilor sai : “Baieti, eu ma simt in al noualea cer si am chef de nebunii! Stiu ca toti ati vrea sa veniti cu mine, dar doar unul are aceasta sansa!”.

In uralele baietilor, Bianca il alege pe motociclistul Bogdan pentru o escapada de zile mari: cateva minute in al noualea cer…la propriu, intr-o minunuata sedinta de parasailing.

“Domnul motociclist, Bogdanel, e un norocos, si i-am zis-o de la inceput. Vad ca are sansa sa faca nebunii cu Bianca, asa cum toti ne-am dori!” a exclamat scafandrul Alin.

“L-am ales pe Bogdan pentru ca el fiind motocicilist, va fi o placere pentru el inca o senzatie tare!” a declarat incantata frumoasa Burlacita.

Abia cand afla ca este vorba despre parasailing, Bogdan ii marturiseste ca este o experienta cu totul noua pentru el, mai ales ca ii este frica de inaltime. Cum s-au descurcat cei doi tineri, lasati in voia brizei mediteraneene, telespectatorii Antena 1 vor putea urmari in aceasta seara, de la 20:20, intr-un nou episod Burlacita

Advertisements

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s