Stii ce iti transmite in timp ce faceti sex?

Standard

Descifratul femeilor este o treaba complicata in general, insa daca trebuie sa facem asta doar pentru momentele in care suntem intimi, problema devine una majora. Pur si simplu de foarte multe ori, pentru noi barbatii, asta este echivalent cu rezolvatul misterului piramidelor.


Un studiu recent al Universitatii John Hopkins dezvaluie faptul ca femeile de foarte multe ori se lupta sa exprime ceea ce vor in pat si foarte des chiar au probleme in a afla si descoperi propria identitate sexuala.

Superb. Sa recapitulam. De foarte multe ori, nici chiar ele nu stiu ce vor. Si atunci? Este vreo sansa pentru noi? Avem vreodata norocul sa ne dam seama de ceva? Raspunsul este da si pentru a o descifra cat mai bine, citeste mini ghidul de mai jos

Daca spune: ” Nu te opri!”
Tu vei gandi: “Se simte bine, ar trebui sa ma misc mai repede si mai hotarat!”
De fapt ea gandeste: “Este perfect asa, sper sa nu schimbe nimic”

Sfat: Daca ti se spune sa nu te opresti, nu te opri, insa nici nu grabi ritmul. Daca o femeie isi doreste o alternanta sau o accentuare a lui, atunci iti va spune sau vei afla asta din gesturile si comportamentul ei.
Ceea ce nu intelegem noi ca barbati este ca, la femei, punctele ce genereaza placere sunt foarte snesibile la modificari. Orice schimbare a ritmului sau a pozitie o pot indeparta de un orgasm.

Daca nu spune nimic
Tu gandesti: “Hmm, nu se simte bine. Trebuie sa fac altceva.”
De fapt ea gandeste: “Sunt atat de aproape de orgasm”

Sfat: Daca partenera ta de sex nu spune nimic, atunci trebuie sa o citesti. Iti poti da rapid seama daca nu se simte bine sau daca este aproape de orgasm si nu e cazul sa strici asta.

Bineinteles, acum nu toate femeile care se apropie de orgasm se comporta asa. Unele vor tipa mai tare decat o actrita porno care a luat Extasy… Nu trebuie sa o iei ca pe o regula.

Daca spune: “M-am masturbat mai des in ultima perioada.”
Tu gandesti: “Sexul cu mine nu ii este indeajuns.”
De fapt ea gandeste: “Ma faci sa imi doresc chiar si mai mult sex.”

Acest lucru este sustinut si de studiul de la Institutul Kinsey, care spune ca femeile cu cat fac mai mult sex, cu atat simt nevoia sa faca si mai mult.

Advertisements

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s