Jamiroquai, fara palarie!

Standard

Si de aceasta data, romanii nostri au avut grija sa se faca de ras. Palaria cantaretului Jamiroquai a fost furata de cineva din public.

Mai exact, in timpul concertului sustinut de artist in Mamaia, in timp ce acesta s-a aproapiat de fanii sai si si-a asezat pe rand palaria pe capetele catorva fani pentru ai invita la petrecerea de dupa concert, palaria sa a disparut brusc. Se pare ca unul din fanii ce au avut sansa sa o poarte pe cap pret de cateva secunde nu s-a multumit doar cu atat. Asa ca a hotarat sa si-o insuseasca.
Acest a devenit un moment regratabil pentru artist care acum incearca cu disperare sa si-o recupereze.
Nu este vorba de pretul acesteia, ci de valoarea sentimentala imensa pe care o reprezinta palaria-talisman pentru acesta. Palaria a fost primita cadou de artist din India si era un accesoriu de care se atasae foarte mult.

Jamiroquai i-a rugat pe organizatori sa ii caute palaria cu pene multicolore, iar acestia au dat sfara-n tara, punand chiar si o recompensa pentru obiectul disparut: un iPhone.

Pana acum, pretiosul accesoriu nu a fost recuperat.

Sambata seara, pe plaja H2O din Mamaia, Jamiroquai a sustinut primul sau show in Romania.

Desi artistul avea piciorul accidentat, spectacolul s-a desfasurat in parametrii normali iar publicul a fost in numar mare.

Scrie parerea ta