Scarlett Johansson si Ryan Reynolds divortati si oficial

Standard

Gregg DeGuire/WireImage.com, Jim Spellman/WireImage.com

Scarlett Johansson si Ryan Reynolds au divortat anul trecut (2010) in noiembrie , invocand “diferente ireconciliabile”.
Documentele oficiale ateste ca cele doua vedete au ales varianta in care nu s-a semnat un acord prenuptial, acum urmand ca bunurile achizitionate in timpul casatoriei sa fie impartite intre cei doi actori, in mod egal.

Scarlett Johansson (26 ani) si Ryan Reynolds (34 ani) au inceput relatia in anul 2007 si imediat anul urmator (2008) si-au anuntat logodna. Dupa aceasta a urmat o casatorie cu o ceremonie discreta in Canada (septembrie 2008).

Locuinta celor doi in care au locuit imediat dupa casatorie (California) a fost evaluata de experti la peste 2,8 milioane de dolari.

Emotional se pare ca Scarlett a trecut mult mai usor peste divort, ea avand deja o incercare de relatie la inceputul acestui an cu actorul celebru Sean Penn. Incercare, pentru ca relatia dintre cei doi s-a incheiat dupa mai putin de trei luni.

Spre deosebire de Scarlet Johansson, Ryan Reynolds a facut public faptul ca divortul l-am macinat si l-a dezechilibrat emotional, acesta neputand gandindu-se inca la o alta relatie.
Acesta a spus: “Oricine care trece printr-un divort are de-a face cu foarte multa durere, dar pana la urma reusesti sa treci si peste asta. Nu am scapat inca. Deloc chiar.”

“Nu cred ca mai vreau sa ma casatoresc inca o data, dar intotdeauna regandesti aceste situatii si nu pot garanta acest lucru. Orice fel de criza poate aduce si lucruri bune. Te trezaeste la realitate. Tre sa spun, sunt o alta persoana decat cea de acum 6 luni”, a mai spun actorul.

Advertisements

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s