Sexul in masina

Standard

Sexul in masina poate fi foarte excitant, incitant dar si riscant. Ai grija pe unde te asezi, ce faci si cum faci ca sa nu iasa nasol. Insa, nu vreau sa te sperii, putina doza de ilegalitate poate aduce un orgasm neasteptat.

Sa va faceti de cap in masina nu este la fel de usor pe cat suna. Pentru aceia care au incercat deja, probabil ca ati observat ca sunt ceva dificultati de intampinat: sa evitati obiectele dure precum scaunele, cotierele care se misca, schimbatorul de viteze, frana de mana. Este dificil sa ajungeti intr-o pozitie suficient de confortabila pentru a termina cu adevarat treaba.
Succesul depinde in mare parte de tipul de masina pe care o ai la dispozitie, asa ca vei avea nevoie de ceva ajustari pentru a putea sa faci sex in masina.
Exista cateva pozitii care fac sexul in masina mai usor si mai distractiv. Atunci cand incerci sa iti dai seama cum sa faci sex in masina, ia in considerare aceste manevre si locatii:

Locul din spate

Acest loc este bun atat pentru pozitia in care tu stai deasupra, cat si invers. Functioneaza mai bine daca tragi scaunele din fata cat mai in fata cu putinta, pentru a avea la dispozitie cat mai mult spatiu.

Scaunul din fata

Impinge scaunul cat poti de tare in spate. Tu trebuie sa stai deasupra.

Exteriorul masinii

Capota masinii este o platforma minunata pentru multe activitati, dar si pentru numeroase pozitii. Este insa cea mai expusa varianta, asa ca ai grija ca zona sa fie una fara prea multi curiosi.

In timp ce partenerul conduce

Poti cu usurinta sa iti faci sex oral in timp ce conduce. Trebuie insa ca el sa evite gropile si sa nu uite sa tina ochii numai la drum.

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s