Inna (in sfarsit) in concert in Romania

Standard

Pe data de 17 Mai 2011, ora 19:00 FHM organizeaza la Bucuresti/Arenele Romane, primul concert din Romania al binecunoscutei artiste Inna.

foto: Inna facebook

Inna (Elena Alexandra Aposteanu) este cel mai cunoscut artist roman al momentului, succesul ei incontestabil la nivel european si mondial transpunandu-se in vanzari de zeci si sute de mii de albume, rasplatite cu discuri de aur si platina.

Se vor putea asculta melodii precum Hot, Love, Deja Vu, Amazing, melodii ce au ajuns rapid pe cele mai inalte locuri in topurile internationale.

Imensul succes international al Innei e completat de cei peste doua milioane de fani declarati pe pagina de Facebook dar si de faptul ca, in 2010, a fost declarata Cea mai sexy femeie din lume de catre cititorii revistei FHM.

Preturile biletelor vor fi de 80 ron (acces general) pentru biletele in avans si 95 ron (acces general) pentru biletele achizitionate in seara evenimentului, direct de la locatie.

Inna va concerta alaturi de trupa Sensor, intr-un show incendiar care ii mai are trecuti pe afis pe Play & Win, Akcent si Alex Velea.

 

Advertisements

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s