John Galliano (Fall 2011) la Paris Fashion Week

Standard

Colectia John Galliano Fall 2011 s-a desfasurat asa cum era stabilit, in absenta designerului insa, desi existau speculatii ca showul va fi anulat.
Un public redus de actualul scandal in care John Galliano este implicat, dar sustinut in continuare de numerosi oameni din lumea modei.

Editorul Purlple, Olivier Zahm a declarat pentru WWD ca si-ar fi dorit ca Galliano sa isi ceara scuza public, sa recunoasca ca ceea ce a spus este o nebunie si sa sustina ca aceasta nu este ceea ce crede cu adevarat.

“Daca poti confirma asta pentru noi, intreaga lume a modei ar putea sa treaca din nou de partea ta. Si eu, personal, nu vreau ca tu [Galliano] sa devii un paria al internetului. Inca mai vreau sa vad multe colectii semnate Galliano – esti unul dintre ultimii designeri din generatia mea care inca mai cred in puterea modei care ne poate face sa visam”

Designerul Chanel Karl Lagerfeld a explicat pentru Womens Wear Daily ca este “furios” pe Galliano:

Sunt furios, daca vreti sa stiti. Sunt furios ca se putea intampla, pentru ca ntrebarea nu mai este daca oare a zis asta. Imaginea aceastea a mers in jurul lumii. Este o imagine oribila pentru moda, caci acum lumea va crede ca toti designerii si totul in moda este la fel. Aceasta este lucrul care ma inebuneste.

Advertisements

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s