Natalie Portman este dezgustata de John Galliano

Standard

Recent premiata cu Oscar pentru rolul sau din filmul Black Swan si imaginea Casei Dior pentru parfumul Miss Dior Cherie, Natalie Portman a declarat public ca este socata de reactia lui John Galliano.

“Sunt profund socata si dezgustata de declaratiile lui John Galliano la adresa evreilor. In lumina acestei inregistrari video, si ca o persoana care este mandra de sangele ei evreiesc, nu vreau sa fiu asociata cu domnul Galliano in niciun fel. Sper ca aceste comentarii dureroase sa ne faca sa reflectam si sa actionam asupra combaterii prejudecatilor existente, ce reprezinta opusul a tot ceea ce este frumos.”

 

John Galliano a fost demis din functia de Head Designer al Casei Dior pentru remarci antisemite si consum exgerat de alcool.

 

Advertisements

5 responses »

  1. Mie imi placea John Galliano ca designer, dar in conditiile date , nu pot fi obiectiva sa vad dincolo de atitudinea lui sovina. Sper ca se trezeste noaptea transpirat ca evreii vor cuceri lumea. Cat despre afinitatile lui cu Hitler sincer mi-as fi dorit sa traiasca in vremea aia, pentru ca el poate nu stie ca primii gazati au fost pederastii , asa ca sigur ar fi fost o tinta buna a SS-ului.

  2. Nu-mi place nici Natalie, pare falsa. Si nici Galliano, care e scarbos ca persoana. Profesional insa amandoi sunt geniali!!!

    Pup

  3. Pingback: John Galliano (Fall 2011) la Paris Fashion Week | POSE

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s