Se cauta Miss Univers!

Standard

Cea de-a doua parte a Caravanei „Miss Universe poţi fi chiar tu!” incepe pe 26 februarie, la Constanţa.

Actiunea debuteaza sâmbătă şi duminică, la City Park Mall of Constanţa, de la ora 12. Aici sunt asteptate cele mai frumoase şi deştepte dobrogence.

Cerintele nu sunt de neglijat: trebuie sa ai intre 18 si 26 de ani, să ai cetăţenie română şi domiciliul stabilit în tara. Inaltimea nu trebuie sa fie sub 1,70 m (fără tocuri), iar masurile, cat mai apropiate de 90 – 60 – 90.

Nu vor fi admise în concurs participantele care sunt, sau au fost căsătorite, cele care au născut, sau au calitatea de părinte, cele care au intervenit cu ajutorul operaţiilor estetice asupra trăsăturilor corpului şi care au pozat sau apărut în pictoriale nud, topless sau ipostaze indecente (indiferent de conjunctură).

Concurentele mai trebuie să vină nemachiate, cu părul proaspăt spălat, şi să aibă la ele un costum de baie şi încălţăminte cu toc. Probele pe care le vor susţine vor fi următoarele: şedinţă foto, defilare tip catwalk şi interviu.

Constanta se mandreste cu mai multe reprezentante la selecţiile naţioanale, intre  care Roxana Şandru, Roxana Elena Azoiţei şi Daniela Iordan.

 

Advertisements

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s