Motive norvegiene

Standard

Cu siguranta unul din trendurile vedeta al acestui sezon a fost reprezentat de motivele norvegiene.
Daca pana acum printurile cu fulgi de zapada stilizati erau prezente doar pe pulovarul de la bunica pe care il purtai doar in ziua de craciun, iarna aceasta a capatat o conotatie fashion.

Inspirati de vacantele petrecute in cabane de lemn la munte, Domenico Dolce si Stefano Gabbana au creat o colectie pentru D&G unde au imbinat elemente ca lana impletita, fulgii de zapada si blana cu detalii ca voalul, imprimeurile florale si rochiile fara maneci.

Prin alaturarea pieselor aflate la poluri opuse au reusit sa conceapa o colectie inedita reusind sa scape outfit-urile de iarna de look-ul infofolit.

Elementele de vara combinate cu detaliile iernatice au dat nastere unor noi piese cum ar fi costumul de schi care dezgoleste picioarele, bluza din voal transparent cu reni imprimati si rochia eleganta din lana.

Mesajul transmis prin aceasta colectie antitetica este acela de a nu ne supune niciodata cliseelor modei si de a nu ne fi frica de propria creativitate. Orice idee, oricat de nebuneasca ar suna, se poate tranforma intr-una grozava.

Advertisements

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s