Dragostea este în aer, dar şi în cosmetice.

Standard

Pentru că februarie este aproape, Valentine’s Day nu scapă nici anul acesta nesărbătorit de firmele de cosmetice.
Too Faced, a pregătit pentru această ocazie o nouă paletă de farduri pe acelaşi tipar cu care ne-a obişnuit deja prin paletele Natural Eye şi Naked Eye. De data aceasta kitul poartă numele de Romatic Eye şi vine bineînţeles cu cele 6 farduri de 0,9 grame şi 3 de 2 grame. Paleta cuprinde câteva nuanţe neutre precum Ever After, I Do sau Soulmates, dar te vei bucura și de un violet închis prin First Dance sau de un roz inocent prin Kiss The Bride.
Un alt set pe care ni-l propun cei de la Too Faced este Look Of Love. Dacă te decizi asupra acestei variante te vei răsfăța cu Shadow Insurance, Deluxe Primed & Poreless, o pensulă Flatbuki, Glamour Gloss în nuanța Barely Legal, Lash Injection Mascara, dar și de două farduri de pleoape și unul de obraz. Toate vin într-o gentuță drăguță în fața căreia cu greu vei rezista.
Deocamdată seturile nu sunt disponibile în România…dar mai e timp până la Ziua Îndragostiților.
Așa că ai timp să investești în altceva. De exemplu cine nu a îndrăznit până acum să dea 142 de lei pe Coralista lui Benefit poate se răzgândește acum. La Sephora a ajuns setul Some Beauty to Love. Costă 169 de lei dar te vei bucura nu doar de Coralista (full size) ci și de Eye Bright Pencil (full size), BADgal Mascara (mini size) și That Gal Face Primer (mini size).

Galerie foto:

Advertisements

One response »

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s