8 indicii pentru a recunoaste un barbat care insala

Standard

Stiu, ai auzit intrebarea de prea multe ori, iar raspunsurile au fost, de fiecare data nesatisfacatoare. Ce nevoie avem sa traim cu obsesia asta, ca un veritabil drob de sare deasupra capului?

Si totusi…

Mai jos ai 8 indicii care ar putea sa iti dea de gandit.

1. Câştiga mai putin decat tine
Conform unui studiu realizat anul trecut, bărbaţii care depind financiar de femeile lor au şanse de cinci ori mai mari să înşele decât cei cu venituri egale.

2. Over time
Atentie aici. Potrivit Oficiului Naţional de Statistică din Marea Britanie, dacă munca il face pe partenerul tau sa iti aloce doar 10% din timpul lui, ai una din zece şanse să te si înşele.

3. Mostenirea genetica
Conform oamenilor de ştiinţă, exista o asociere genetică între infidelitate şi un hormon din organism. Suedezii au demonstrat, la Institutul Karolinska din Stockholm, că bărbaţii care au moştenit o anumită variaţie genetică şi au un nivel mare al unui hormon numit vasopresină sunt mai predispuşi la probleme maritale.
Situatia a fost ilustrata si de studiile englezilor. Dr Lynn Cherkas, un genetician de la departamentul de studiere a gemenilor din cadrul Spitalului St Thomas din Londra, a descoperit că gemenii identici sunt cu 200% mai predispuşi să înşele dacă fraţii lor sunt infideli.

4. Experienta negativa
Un studiu la care au participat 1000 de cupluri, in 2009, in cadrul unei lucrari European Journal of Operational Research, a aratat ca partenerii care au mai fost căsătoriţi sunt mai predispuşi să înşele.

5. Locuiţi la ţară
Un studiu la care au participat 4000 de soţi a ajuns la concluzia că adulterul este frecvent mai ales în zonele rurale.

6. Atentie la educatia primita
Adam Scott, fondatorul site-ului illicit encounters.com a dezvăluit că “cei care sunt îngrădiţi de educaţia religioasă sunt deseori cei care se grăbesc să se căsătorească la vârste fragede. Aceia sunt mai predispuşi la frustrări.

7. Este captivat de reţelele de socializare
…si mai exact, de Facebook. O firmă de avocatură a constatat că una din cinci plângeri de divorţ conţin referiri la numărul mare de persoane cu care au fost înşelaţi partenerii prin intermediul reţelei Facebook.

8. Are un IQ mai mic decât tine
Englezii, intr-un studio realizat la Şcoala Londoneză de Economie şi Ştiinţe Politice, au stabilit că un bărbat cu un coeficient de inteligenţă mare este mai puţin predispus să îşi înşele partenerul.

Advertisements

One response »

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s