Accesoriul nedespartit

Standard

In perioada minimalismului cand majoritatea articolelor vestimentare sunt create in linii clasice si in culori bazice, accentul cade pe accesorii, ele reusind sa scoata din anonimat orice outfit.
Dar ce te faci cand tricoul alb si geaca de piele nu mai cer nimic in plus? Iti faci unghiile! Fiind tot timpul vizibila, manichiura reprezinta un detaliu foarte important al tinutei. Nu-ti poti ascunde niciodata unghiile si nici nu ti le poti da jos cand te speli pe maini, sunt ca un accesoriu “sudat” al corpului.

O manichiura corecta incepe prin exfolierea mainilor cu ajutorul unui scrub, apoi prin hidratare si prin ingrijirea cuticulelor, care nu se vor taia niciodata, ci se vor impinge spre baza unghiei cu ajutorul unui betisor special confectionat din lemn, apoi unghiile vor fi degresate cu ajutorul unui servetel. Pe unghia uscata se va aplica un strat de lac incolor protector, doua straturi de oja si un strat de lac top-coat. Pentru ca timpul ne impiedica adeseori sa ne permitem o uscare adecvata a lacului de unghii, la sfarsit putem aplica si un produs pentru uscare rapida.
Pentru unghii sanatoase si neingalbenite folositi la curatarea ojei numai dizolvant fara acetona.

Nu mizati niciodata pe fals! Se poarta unghiile scurte sau medii, rotunde, patrate, chiar si ascutite, dar niciodata false! Unghiile acrilice nu fac decat sa-ti atace unghia si sa lase un aspect de “plastic”, nenatural.

La capitolul culori puteti conta pe nuantele sidefate. Dupa sezoane intregi de culori opace si colectii mate care nu garantau rezistenta pe unghii, sideful si sclipiciul reintra in schema.

OPI vine cu o inventie cel putin interesanta “OPI shatter”, un lac de unghii negru care odata aplicat pe unghie creeaza un aspect sfaramat, ciobit, cojit.

OPI shatter este inclus si in pachetul Glam Slam Australia alaturi de un lac de unghii verde sidefat, un duo surprinzator si energic la fel ca Serena Williams, imaginea proiectului.
Alaturi de Glam Slam Australia, Serena Williams si Suzi Weiss-Fischmann, art director OPI pregatesc alte 3 colectii care vor fi reprezentative pentru turneele ce urmeaza: The French Open, U.S. Open si Wimbledon.
Eu una le astept cu nerabdare!

Advertisements

2 responses »

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s