4 pasi pentru o cafea perfecta

Standard

A bea o cafea buna este o placere pe care nu trebuie sa o ignori. Nu conteaza daca optezi pentru o cafea scumpa sau una mai putin scumpa. Este important sa stii cateva tipsuri care iti vor inveseli diminetile.

1. Prospetimea cafelei conteaza

Nimanui nu-i place sa manance preparate vechi, deci acelasi lucru se intampla si in cazul cafelei. Incearca sa gasesti cafea care a fost proaspat prajita si macinata. De obicei, magazinele specializate au boabe de cafea verzi pe care le prajesc atunci cand clientul doreste.

2. Macina doar cata cafea consumi

Prospetimea cafelei incepe sa se piarda la 20 de minute dupa ce a fost macinata. De aceea este indicat sa nu macini mai multa cafea pentru a o pastra mai mult timp proaspata.

3. Foloseste apa filtrata sau apa plata

Orice impuritati care ar exista in apa de la robinet afecteaza gustul cafelei pe care vrei sa o prepari. Apa plata sau apa filtrata reprezinta intotdeauna o solutie la indemana pentru o cafea mai gustoasa.

4. Curata filtrul sau ibricul de fiecare data cand prepari cafea

Retineti ca resturile de cafea trebuie intotdeauna aruncate, iar ibricul sau filtrul de cafea intotdeauna curatate de orice urma de cafea.

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s